Burgare på Oljebaren

Jag vakna redan vid 06.30 imorse, gick upp och njöt av en lugn frukost innan jag drog ut för att träna. Anledningen till den tidiga uppstigningen var att Matilda redan klivit upp reda vid 04.45 för att köra ner till Kalmar och springa Wings For Life World Run idag, så jag kom inte riktigt in i någon djupare sömn efter det.

I alla fall så hade jag planerat att dra till gymmet och köra intervaller på löpband och sedan överkropp/Core vilket jag gjorde, men kanske ångrar att jag inte passa på att dra ut och njuta av det fina morgonvädret istället. Ett Ok pass ändå!
DSC00439
Värmde 20min innan jag körde 4st 4min i 16km tempo med 2min vila, kändes ganska lätt så var inte allt för påfrestande förutom att benmusklerna låg och rykte och skrek lite efter gårdagens benpass.
DSC00442

DSC00431
Var förbi detta ställe och kitta lite kaffeprylar igår och på väggen ut ur affären, jäkligt hungrig efter ett bra benpass strax innan ser jag…
DSC00437
Oljebaren! Där jag velat äta och framför allt testa deras burgare en längre tid. Jag klockade öppning 14.00 på minuten så hamnade helt själv där inne, men kunde då i lugn och ro få avnjuta en riktigt bra burgare.
DSC00433
Enkel men riktigt bra!
DSC00435
Ni borde testa
F23B0537
Detta var i alla fall gårdagens inköp, äntligen en skön bryggare,