Roddintervaller

Var på gymet under morgonen och körde av dagens träning. Värmde upp 20min på cykel och brände sedan av 5st 500m intervaller på roddmaskinen, jobbigt men ganska snabbt och effektivt. Gillar att blanda in rodd, tycker jag avlastar benen istället för att dra löpning som jag gjorde igår.

Blev sedan några överkroppsövnignar innan jag och Matilda körde ett corepass i TRX:n.
bild
Rodd och bra iphonebild!
F23B0660
Matilda gillar att lägga tid och göra lite finare mellanmål, typ detta,, väldigt gott men det gör mig också lite anti att göra det så enkelt som det går. Så detta är mitt mellanmål, keso med ett rått ägg i. Om man är känslig mot lite annorlunda konsistensen är det ingen höjdare kanske, men jag tycket det är skitgott.
F23B0653
Fick tips om en grym Rub av en kompis som jag ska prova idag. Känns som jag köpte upp hela kryddhyllan.
DSC00633
Ett lugnare löppass runt Kungsholmen igår.
DSC00642

DSC00643

DSC00646
Stanna även vid ett utegym och brände av lite övningar.
DSC00647

DSC00649
Sprang sedan av en ren slump (ok,jag hade sökt vart den stod och gick sedan en omväg) in i Curbside och blev därmed tvungen att testa deras Burger From Hell. Bra men inte lika bra som Puled Porken.

DSC00654
Möte sedan upp med en polare Petter och körde AW på hans kontor och sedan middag. Ganska centralt location på kontoret.
DSC00653