Korpfotboll

Jag är lite dålig att uppdatera med intressanta träningsupplägg för tillfället. Det är inte så att jag inte tränar… Är bara det tt det typ är 100ggr svårare och framför allt jobbigare att smälla träningselfies, självutlösarbilder på ett fullsmetat stadsgym jämfört med i Engelberg där det typ enbart är jag som använder gymet.

Idag började dagen tidigt, uppgång 05.30 för en kort frukost och stor kopp kaffe innan jag jogga bort mot Stadshagen för fotbollsmatch med Alpingaraget 06.30. Som jag även gjorde förra sommaren få jag ställa upp i deras korplag. Riktigt roligt och förra veckans förlust vändes idag till finlir och en stabil vinst. Jag känner mig dock inte helt i 100 form ännu, motorn/benen orkar inte riktigt springa så hårt och långt som jag skulle vilja. Självklart glömde jag minneskortet för att kunna få en segerbild!

Under eftermiddagen var jag på gymet en sväng för ett corepass och en omgång med diverse frivändningar.
F23B0717
En stark kopp kaffe för att vakna till liv och lite sporttejp 05.30, det är ju ändå lite härligt att vara uppe dessa tider.
F23B0715
Tejpade upp fotlederna för lite extra skydd.
F23B0636
Såg nämligen ut så här efter förra veckans match då jag smällde ihop och fick köra lite lindat nån dag. Så kände att jag skulle försäkra med lite tejp idag.
DSC00658
En sväng på stan
DSC00659

DSC00663
Lunch på Bianchi Café.
Untitled
Jag tar ju en hel del bilder under ett år, men är först när man skriver ut bilder som man ser att många faktiskt är ganska snygga. Bilder gör sig så mycket bättre på print jämfört med på datorskärmen. Det är dock, finn ett fel på väggen. Högersvängen i mitten längst vänster är mästerfotograf Enander som smällt av på mig och halkat in på ett hörn.
Untitled1
Hängt lite med Matildas familj, lillebror, syster, pappa och farfar.
F23B0708
Blivit bjuden på riktigt goda hemmagjorda drinkar. Tur att man inte kan blanda så där goda själv!