Cykelpepp!

Var förbi hos POC headquarters idag och det går inte mer än att bli helt uppslukad av den cykelfeber som råder på kontoret nu med den relativt nya cykelsatsningen. För egen del så blev det ju ingen landsvägscykling förra sommaren då jag cykla MTB i min satsning mot HÅEC, men nu börjar det suga ordentligt i landsvägstarmen. Längtar till att komma ner till Monaco och köra runt i bergen. Lämnade kontoret med en hel del nya prylar, det komiska är dock att jag började lite på håll. Jag fixa ny hjälm/kläder innan jag har fixat en ny cykel, men det gör ju bara att jag får mer press på mig att fixa det snarast. Någon där ute som är sugen att låna ut ett kolfibermonster?;)
DSC00669
Gymet imorse och lite A1 Cykling 55min. Just 55min var att jag inte orkade cykla ut 60min. Jag hade en del core och överkroppsövningar som lockade mer.
DSC00677

DSC00685
POC:s kontor ligger i en väldigt cool byggnad
DSC00686
Dom ska tdyligen auktionera ut denna värsting framåt, kanske är den man borde satsa på…Har dock en känsla att den kan dra iväg hyfsat i pris, den ser liksom ganska dyr ut, men också jäkligt het.
DSC00691
Satte mig på ett Italienskt fik och klämde lite på prylarna, Octal hjälmen och DO Blade Hesjedal ed brillorna.
F23B0730
Och blev sedan tvungen att testa hela kittet.
F23B0733

F23B0740
Vad var det jag sa, cykeln fattas bara!
DSC00701
Kvällstur med löpning när det började spricka upp med lite bättre väder. Denna bild är tagen i en 4man lång omkörning, inte illa.
DSC00696

DSC00702
Dagens löpoutfit, valde att matcha jacka mer lurar!
DSC00693
Bonusbild bara