Inget NM och lite löpskor

Har fått lite frågor varför jag inte är uppe i Riksgränsen och kör NM som drog igång igår. Delvis av svaret kan jag inte riktigt säga ännu, men förhoppningsvis inom 1-3 dagar då jag imorgon bitti tar flyget ner mot alperna. Sedan var jag inte 100% taggad att dra upp i år för jag kände mig ganska nöjd för säsongen, något jag ångrar lite för varje dag som går när jag pratar med Matilda som är där uppe. Saknar främst hänget och att träffa alla vänner man inte sett på länge. Sedan när man ser videon nedan med allt ladd så blir man ju även lite sugen att köra.
31498
Matilda säger hej från gränsen!

Ett kort sammandrag från kvalet som innehöll en hel del krascher pga av det extrema flatljuset och hyfsat kompakta underlaget.
F23B0746
Fick överraskning på posten från Haglöfs idag!
F23B0764
Nya löpskor vilket jag var i behov av. Är ganska grova sulor för när man drar ut i terrängen, men den med vit sula är en extremt lätt sko och är tortts en ganska grov sula sjukt skön på asfalt också.
F23B0769

F23B0777