Hemligt gods!

Efter en snabbvisit nere i alperna är jag nu tillbaka i Stockholm, trodde jag skulle jag skulle kunna dela med mig av vad jag gjorde där nere nu men tyvärr måste det nog vänta till någon gång under nästa vecka inna jag får gå ut. Jag kan väl sträcka mig så långt som att säga att det rör sig om vad för material jag ska ha under fötterna nästa säsong om inte alla förstått det… Känns sjukt spännande och jag har en ny utmaning framför mig!;)

Nu ska jag och Matilda iväg på gymet innan man måste ut och njuta av dt fina sommarvädret.
DSC00748
Möttes inte ha något finare väder, var faktiskt sjukt kall och man såg att det snöade ner på lägre höjder.
DSC00750

DSC00731
Är detta en luring, ska jag verkligen höger….
DSC00735

DSC00753
Tillbaka upp mot Stockholm och möttes av en underbar kväll
DSC00766
Stopp, stopp, inga foton!!! Jag hade i alla fall ett litet hemligt gods, redo för att dra för lite åkning inom en snar framtid.