Atomic!

Nu är det helt officiellt och jag kan dela med mig till er. Jag har bestämt mig för att lämna Nordica efter 6 bra år där och är nu del av Atomics framgångsrika racingteam. För mig känns det som en sjukt spännande utmaning och jag känner mig redan riktigt sugen att få komma på snö och dra igång det nya arbetet. Jag hade några riktigt lyckade testdagar med Atomic under våren och jag tror stenhårt på att deras material kan vara pusselbiten som får mig att ta sista klivet och hjälpa mig att gå för första segern och fler pallplatser kommande säsong. För mig är känns även Atomic som att komma ”hem”, jag växte upp och lärde mig åka skidor med Atomic och körde med dom fram tills jag var 16-17 år. Nu är man tillbaka, så håll i hatten för nu blir det åka av!
Atomic6
En bild jag bara hitta från när jag var 15-16 år kanske, ber om ursäkt från kvalieten/skärpan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA