Testdagar, möten, klubbträff och bröllop

Slutet av veckan har varit ganska intensiv med, testdagar, möten, klubbträff och bröllop.

Det började med att delar av oss i världscuplaget tillsammans med de yngre grabbarna i team 2019 hade 2 st testdagar ute på Bosön torsdag/fredag. Under dessa dagar var det kul att se de yngre grabbarna som såg ut att vara i riktigt bra fysisk form, starka och även snabba på att springa. För egen del gick dom tester jag gjorde helt ok men inte 100, har haft en liten fysisk dip senaste två veckorna, mer om det i veckan kanske. Flyger till Monaco imorn och hoppas hitta tillbaka till formen där nere.

Vi har ju även haft en liten rockad tränarsidan inom WC-laget, så vi hade en hel del möten och planering med det nya gänget för att sätta vinterns planering.

Sedan var det igår eftermiddag och kväll bröllop då Matildas kusin gifte sig ute på Rosenhill ute på Ekerö, ett litet speciellt men väldigt fint stället.
DSC00974
Igår förmiddag var jag och Jessica nere i Flottsbro och deltog på Huddinges avslutningsdag. Riktigt roligt att se så mycket ungdomar och att det verkar vara fortsatt bra drag i klubben.
DSC00993
Jag och Matilda ute på Rosenhill
DSC00989

DSC00984
Ville ”kamelen” Persson, Matildas kusin och vår inneboende under vintern i Engelberg stod nog för skönaste outfiten.
DSC00991
Matilda med med kusinerna Ville och Ludde
DSC00995
De två kusinerna tillsammans med deras pappa Håkan hade även ett gemensamt tema för kvällen med Beatles Vans. Riktigt stiligt!
DSC01027

DSC01029

DSC01034

DSC01038