Träningsuppehåll

Efter att ha haft 1-2 veckor där jag tycker träningen har gått ganska segt, eller snarare att jag inte haft den utveckling jag velat så satte jag mig och fundera på det hela i slutet av förra veckan. Jag har med visst undantag nästan kört på sedan finalen slutade i mitten på mars och inte riktigt tagit något träningsuppehåll. Jag har lite semesterplaner längre fram i Juli likt förra året så där av har det aldrig blivit något riktigt break med vila. Jag har inte på något sätt tokkört med träning men konstant hållit igång, och när jag nu skulle börja trycka på en lite hårdare period med träning så kändes inte riktigt gensvaret i kroppen som jag hoppats. Bestämde mig därför att veckan här i Monaco skulle bli väldigt lugn och på gränsen till träningsfri för att låte kroppen få en vecka där den verkligen får vila och återhämta sig.

Monaco är annars stället där jag älskar att träna ganska hårt på, dom möjligheter som finns med löpningen längs vattnet, cyklingen i bergen och gymet uppe på stadion gör att det är en sjukt tuff uppgift att hålla sig borta från det. Sedan är inte planen att ligga helt på soffan, planen är att varje dag köra ett kortare program med rörlighet/stretch hemma, kanske ta en lättare spin på cykeln för att få lite luft eller bara skaka ur benen med en kortare löprunda.
DSC01068

DSC01074

DSC01078

DSC01086

DSC01090

F23B0861