Tidigt som f..

Efter gårdagen där vi märkte att temperaturen steg snabbt så bestämde vi att dra igång tidigare idag. Så fick ställa klockan på 04.30 för att kunna vara klar till avfärd vid 05.20. Att gå upp tidigt är väl egentligen inget att klaga på, men efter första skiddagen på ett tag och en träningsvärk i ryggen av dom bättre varianterna så är det ändå lite svårt att framför allt ta sig ur sängen och få på sig kläderna den tiden på dygnet. Kul ändå hur annorlunda krafterna blir när man åker bana, jämfört med dom övningarna man kör på gymet. Att utsätta sig för liknande krafter på gymet skulle dock nog inte vara så skonsamt, typ sjukt snabba på gränsen till okontrollerade god mornings.

Dagens träning blev i alla fall bra, kunde rulla med skoter nån timme innan liften öppna upp. Underlaget var fint, för att vara juni, riktigt fint.

Spana in den film jag la upp på Instagram eller Facebook så kan ni få en liten glimt att åkningen.
DSC01223
Solen hade precis brutit in i backen när vi kom upp
DSC01225
Som en vän och filmare kommentera på instagram igår. Ser ut att vara filmlinjer där upp till vänster? Och det gör faktiskt det, tror faktiskt att snön även efter lite snöfall tidigare i veckan skulle vara ganska mysig att köra.
DSC01241
Skoter upp
DSC01265

DSC01292
Misslyckad bild som ändå fick platsa idag