En inställd, en skiddag och 2000km senare

Är tillbaka i Stockholm efter en riktig krigarresa med bilen upp under gårdagen/natten, meningen var egentligen att ställa bilen i Engelberg men bestämde i sista stund att det ändå kunde var skönt att ha tillång till bilen i Stockholm under dom veckor vi ska vara här i sommar. Efter en tidig uppstigning, skidåkning och en jäkla massa ”Stau” blev det dock ingen superlätt resa men skönt att vara uppe i alla fall.

Tillbaka nån dag först: dag 3 på lägret blev inställd pga snöfall och dåliga förhållanden men sista dagen innan avresa var riktigt lyckad. Så lägret blev mer än vad man kunnat önska och det kändes verkligen inte som det var i juni månad man åkte skidor. Om man kunde få fler av dessa dagar, hade det varit kul att dra iväg nåt mer under sommaren.

Var i alla fall skönt att få dessa dagar på snö och ”tjuvstarta” arbetet med att lära sig och få till nya materialet, vilket kommer kräva hårt arbete men redan nu känns väldigt bra. Nu blir det dock paus och lite mer sommar tills vi dra igång på riktigt i augusti igen.
DSC01293
Den perfekta träningsarenan, på gräset utanför hotellet med stång och diverse ”leksaker”.
DSC01304
Frukost 04.36, ändå inte helt lätt att få i sig något, men man måste för att orka. haha, så sitter jag men en kaffe och världens ljusaste bröd framför mig. Optimalt, nja…
DSC01305
Myhrer i snack med nya servicemannen Tomas, om någon har missat har även André bytt märke.
DSC01318
#Redster
DSC01323
Blev förvånad men var en hel del trafik längs hela vägen igår.
DSC01326
Och under 3-4tim stod det i stort sett stil eller kröp fram i 20-30km/h, skapligt frustrerande när man vet att man har så långt framför sig.
DSC01328
SÅ var många ggr GPS:n fick leda om och köra småvägar
DSC01339
Vilket gjorde en redan trött mattias lagom nöjd
DSC01363

DSC01372

DSC01379
Rulla in i Sverige vid 02.35