Ben på Bosön och fotboll

Lite komisk, när jag valde att paddla härom dagen så var det för att spara benen inför det kommande benpasset dagen efter. Få lite flås men låta överkroppen göra jobbet. Efter ha paddlat ett antal ggr under förra sommaren så har jag nu hyfsad teknik och kunde trycka på ganska bra direkt första passet och det kändes ganska bra. Det var dock långt ifrån hur kändes dagen efter, länge sedan jag hade sådan träningsvärk i skuldror och rygg.

Igår var jag och Matilda på Bosön och körde ben. Passet bestod av, 5 set hängande frivändningar, 5 set benböj, 3 set raka mark, 4 set utfallsgång med viktskiva, 4 set höftlyft på bänk, 3 set av en icke namngiven magövning och slutligen 3 set brutalbänk med vikt.

Jag var sedan ute på Täby IP igår kväll med ett skönt gäng och jogga ut benen under dryga timmens fotbollsbatalj. Jobbigt men riktigt kul…
DSC01432

DSC01441
Det var något sorts brottarcamp ute på Bosön igår. Typ 100 st brottare från hela europa och viktklass, alla i typ bar överkropp. Här var en sköning av de tyngre klasserna som när Matilda körde brutalbänk blev intresserad att testa och såg det som ett perfekt strech där han sedan hängde i 10min. Såg dock lite kul ut.
DSC01444