Roddintervaller

Har haft besök av Hans senaste två dagarna och därmed kört lite bra träning ihop. Alltid kul att köra ihop med någon av kollegorna, blir ju av någon konstig anledning lätt ett tävlingsmoment av träningen, kul att få pressa sig lite extra. Idag körde vi ett styrkepass ihop och under gårdagen ett riktigt jobbigt intervallpass på roddmaskinen där vi körde 10st 1minuts intervaller där man fick vila medan den andre körde. Blev riktigt jobbigt och jag fick slita hårt för att kunna hänga hack i häl på Hans varvtider, 105kg Hans har ändå skapligt tryck bakom dragen.
DSC01493

DSC01503

DSC01507
Ett trött gäng, där MAtilda körde löpintervaller på sidan av oss. Själv har jag nog aldrig tagit ut mig så hårt i en roddmaskin, hade sprängade huvudvärk när vi avsluta den sista intervallen.
DSC01517
Hans i Trx:en där vi körde på ett gäng övningar.
DSC01511
Den här sidoövningen som jag ”fick” av Anton under lägret i Kaunertal där vi körde ett bra pass och ispirerade varandra med lite nya övningar.
DSC01530
Även denna övning som Matts visa är bra och jobbig för sidan. Att göra den utan att skjuta ut häcken för mycket bak eller tappa höften nedåt.