Cykelsprint

Som jag skrev igår så blev det som planerat en tur med nya hojen idag under eftermiddagen, meningen var att mest trampa ur benen men jag kunde inte riktigt hålla mig från att trycka på när jag kom ut, de höaa farterna var härliga. Så det blev en sorts time attack ut till Ekerörondellen och tillbaka. Så blev en 70min runda där jag låg på rött från minut 5 tills mål. Benen kände sig inte riktigt vana men jag var ändå ok nöjd med trycket/farten stundtals. Slet dock ont på väg tillbaka under stunder då det var som mest motvind på dom öppna sträckorna. För alla cykelfantaster är ju en runda på 70min lika med noll och tycker nog det är bättre att lika gärna lämna cykeln hemma i garaget. För mig tror jag dock det är bättre att gå lite hårdare men hålla nere på längden mestadels och inte bli för seg i musklerna.

Cykeln kändes riktigt skön, lite ovant med sittställningen som kändes lite högre vilket dock gav mig en stark position, måste vara riktigt bra i branta uppförskörningar. För visst är det härligt att cykla här i stan, men går ju ändå inte riktigt att jämföra mot miljöerna man får nere i Monaco. se längre ned.
DSC01535

DSC01546

DSC01549
Jag var faktiskt rätt tagen när jag väl var framme.
F23B1495
Detta är ju ändå lite bättre
F23B1518

F23B1572
Miljön är bättre men cykeln jag kör nu i sthlm är dock betydligt skönare;)