Ny Canyon Endurace CF

Har ju inte hunnit med så mycket cykling hittills förutom turerna i Monaco. Planen är inte att lägga för många mil på sadeln men jag är ändå riktigt sugen på att få komma ut och lufta och trampa ur kroppen under lite pass framåt. Så i dagarna var jag förbi hos Canyon som senaste åren varit sjukt hjälpsamma och hjälpt mig med cykel under somrarna och så även denna sommar. Jag fick med mig en Endurace CF 9.0 SL, vilket är en ny modell från Canyon och jag ska nog ha den första cykeln av denna model som rullar ut på dom svenska vägarna, vet inte varför jag nämner det men känns på något sätt lite extra bra, haha. Modellen är en så kallad ”komfort racer”, lite kortare i ramen som ska skapa en skönare sittställning vilket låter grymt för mig som annars blir väldigt trött/ont i ländryggen. Senare idag ska jag ut för första testet!
F23B1896

F23B1904

F23B1912

F23B1913-2