Mjölksyra och gymnastik

Senaste två dagarna har varit fylld av rolig träning. Först har vi (jag och Matilda) kört två pass med Andreas som jag nämnde tidigare under veckan. Första passet igår var lugnt och handla mest om rörlighet medan dagens pass var rätt grisigt med fokus på benen. En hel del jobbiga övningar för höft, så som övningar med gummiband runt fötter eller knäna och samtidigt köra steg/hopp framåt/sidled, detta bränner ju sjukt i rumpan. Sedan avsluta vi med dom värsta övningarna där vi blanda lite djupa sidohopp/sidosteg med enbensböj med vikter. Mjölksyran spruta genom öronen och fick slita ont för att ta mig igenom dom olika seten. Som ni ser gjordes det mesta med 10kg viktväst också.

Utöver detta har vi (jag, Matilda och Matildas lillasyster Helena) senaste två dagarna även kört två pass gymnastik med en gymnastiktränare ute i Tyresö. Väldigt basic och har än så länge mest handlat om att hitta lite kontroll på trampolinen. Är faktiskt lite skrämmande va dålig jag är, men det bästa är att man då gör stora framsteg i alla fall. Vi ska köra lite fler såna pass närmsta veckorna för att ha lite rolig träning och bara öka på kroppskontrollen lite bättre. Nu är jag helt slut i kroppen och ska ta ledigt 3 dagar över midsommar, även om jag är lite sugen på att dra en snabbis till gymet, fick nämligen en utmaning skickad på sms av en kompis där det stod; ”hur långt kan du nå på en roddmaskin på 30min”. Låter dock kanske lite väl jobbigt, så jag sparar den till nästa vecka;)
DSC01557
Enbensböjen
DSC01568
Korta sidohopp i kombination med med böjen.
DSC01578
Och nåt set med mer statisk lätt gungande ”djupa” böj /fartposition. Som ni ser åkte röven högre och högre upp;)
DSC01553
Väldigt fin hall ute i Tyresö, helt vikt för gymnastik med allt man kan tänka sig.
DSC01593
Jag och Helena i rygglandnignar där vi sedan flipa runt i en bakåtvolt vilket började sitta betydligt bättre idag jämfört med igår.
DSC01606
Volt av ut i ”skumgropen” eller vad som oftast mer används nu, väldigt mjuka mattor. Som alltid drar jag volten snett, den måste sitta nästa pass.