Core/överkropp

Ligger på soffan åter igen ganska utslagen, likt bilden från gårdagen längst ner, laddar krafterna för nästa pass. Först passet är avklarat, vi har 8.00 passet inbokat med Andreas på gymet. Tidssystemet bygger visst på hur många Stanley cup ringar man har, så jag och Matilda kommer nog få kriga vidare med tidiga mornar ett tag till;) Jag är ju dock ganska morgonpigg och gillar mest tanken med att vara uppe och framför allt vara igång med träning tidigt.

Körde på ett pass med inriktning överkropp/core, där huvudtanken var att göra det mesta i stående positioner likt skidåkningen. Dagens grisövning var nog bollkast mot vägg med rotation från vardera sida, med smal stans eller på ett ben 40st X 3set.
DSC01776
Matilda i ”skogshuggaren” eller vad den ska kallas. Strikt tillbaka ed raka armar och sedan en snabb vändning och rotation/tryck från höften.
DSC01770

DSC01765
Matilda i en övning. Stå på ett ben och ta emot i varierade kast/lägen och kasta tillbaka bollen.
DSC01767
Som ni ser nätt att komma ur balans och viktig att trycka på tillbaka.
DSC01779
Känslan igår efter passet.