10 År!

Var en ganska speciell dag igår och då tänker jag inte på gårdagens träningspass, utan att jag och Matilda firade 10 år tillsammans. Åren bara flyger förbi, känns lite sjukt att det redan gått 10 år då det nästan känns som går, men det har i alla fall varit 10 grymma, roliga och händelserika år. Matilda summera dom fint och bra här. Jag är i alla fall väldigt glad att vi två fann varandra. När jag träffa Matilda var hon en söt framgångsrik skidåkartjej på skidgymnasiet men vars målbild ändå låg någon annanstans. Största fokus låg på vidareutbildning och där stora målet var att bli nästa superkonsult eller framgångsrik VD. Som tur var (tycker jag) snubbla hon in över friåkningen längs vägen och hamnade efter utbildningen på Handels i Engelberg där hon drev Ski Lodge under några år samtidigt som hon utveckla sin skidåknig i raketfart igen. Idag är hon professionell friåkare och kan livnära sig på att bränna puder, trots det har hon 100 andra bollar i luften med allt från en nystartad rekryteringsfirma och diverse konsultuppdrag. Så från har att ha varit en av dom smartaste tjejer jag träffat så är hon nu också en av dom coolaste. Se bilder nedan från AK så förstår ni vad jag menar;)
Untitled4
Jag letade igenom arkiven efter bilder igår och fann en hel del roliga från dom tidiga åren. Men det mesta kommer nog få ligga gömda i arkiven, antingen var man bara inte så snygg eller så är det saknaden av alla superfilter som gör största skillnaden.

Untitled32
Det var dessa bilder jag syfta på högre upp. Skärmdump med Matilda på väg ner i Alaska och där ni ser henne mitt i bild jagad av helikoptern.
Untitled44
Vinnare av Verbier Extreme!
DSC01831
Vi var ute och firade med en trevlig middag igår på Mathias Dahlgrens Matbaren, en riktigt bra matupplevelse. Här lite tilltugg innan.
DSC01837

DSC01881

DSC01884
God Öl
DSC01885
Sallad på pilgrimsmussla och friterad torskskinn
DSC01886
Saltkokta Havskräftor
DSC01887
Kommer inte riktig ihåg, men typ en pastej på kyckling och anklever eller liknande. Kvällens höjdpunkt i alla fall.
DSC01889
Rödbetor med jordärtskocka och tryffel
DSC01890
Tartar på dovhjort och löjrom
DSC01893
Ungsbakad vild chocklad från Colombia med toffeeglass
DSC01896
Lantmjölkspudding med jordgubbar och vaniljglass