Smygtitt ur ”Boken om Mattias Hargin”

Untitled1
Var hemma hos Mammaa och Pappa och titta igenom lite gamla kartonger härom dagen, där jag hitta gamla skolgrejer och annat skoj. Bland annat boken om Mattias Hargin,haha. Gillar dock texten om vad jag ska jobba med när jag blir stor. Kortfattat ha en framgånsrik skidkarriär, vinna OS, Världscupen och sånt. Gillar uttrycket sånt, som det är världens vanligaste grej. Sedan att jag vill bli Pilot efter karriären, men om jag haft en framgångsrik karriär så behöver jag ju egentligen inte att jobba. Bra tänkt där;) Ålder när texten skrevs är något osäker, men det var inte igår.
IMG_6976
En klassisk lagbild från 1995
IMG_6977
Biljett och målnät från den klassiska matchen nere på Ryavallen när DIF bärga första guldet på 36 år. Kriga hårt för att få denna med mig hem.
IMG_6975
En autografsamling från DN galan runt 96/97 kanske, med namn som Carl Lewis, Ato Bolden, Michael Johnson, Maurice Greene.
IMG_6979
Körde en kvällsession på gymet med inriktning mot ben. Trots att jag vilat från träning under dagen så kom jag till passet ganska trött, med träningsvärk från både cykling, löpning och corepasset dagarna innan. Så blev jobbigt att ta sig igenom passet, ni skulle sett mig när vi körde något sort maraton med boxhopp. Det var inte snyggt… Hade dock bra pepp med två coacher från Andreas och Sjödin som kommit på besök. Det stör mig dock att Matilda ser så mycket piggare ut efter;)
IMG_6978
Hitta ett sjukt nice lunchställe idag nära gymet, galet bra. Det var dock litet och få sittplatser så måste hålla det något hemligt ett tag till tills jag drar.