Skön start på träningen

Det närmar sig helg och även avresa till USA, men ska försöka klämma in nåt till träningspass idag/imorn och även ett bröllop imorgon innan vi kan flyga iväg med gott samvete och kanske viss trötthet.

Träningsveckan har varit ganska hård, mycket svett och tårar… Ok inga tårar men jag har grinat riktigt illa under några pass. Igår var vi tillbaka i Hammarbybacken med hockeygrabbarna och körde liknade det passet härom veckan. Konstigt att något så jobbigt kan vara så kul, men med ett större gäng och gött snack mellan övningarna glömmer man lätt bort det tråkiga.

Under morgonen idag körde Jag och Matilda av ett av Andreas härliga benpass utan uppsyn av honom. Vi kriga på bra bra och jag är framför allt imponerad av Matilda och hur mycket hon orkar köra. Just många av uthållighetsövnignarna är hon vass på, vilket vi även haft en del vänliga men heta diskussioner kring. Jag blir så irriterad när jag upplever mig själv blir mer trött i övningar där det inte riktigt går att mäta, så jag påstår hela tiden att jag måste ta i mer i varje rep eller trycka hårdare vilket hon självklart inte håller med om. Visst har jag mer vikt men allt är ju relativt till kroppsvikt. Vilket fall trycker hon på riktigt fint och pushar mig alltid till gränsen.
DSC02008
Har haft en skön rutin senaste veckorna när vi kört med Andreas, att alltid börja varje pass med att under 30 min rull igång musklerna på foamrollern.
DSC02014
På softballs
DSC02016
Och töja upp höft med gummibanden.
DSC02021
Alltid lika skön start.
DSC02024
Har jag nämnt att Matilda ska göra fartcomback… Ser ju nästan ut så. Jobbar i diverse olika moment med gummibandet runt knäna för att jobba igång sätet.
DSC02027
En del av dagens redskap, åter igen ingen stång med tunga vikter utan lättare hantlar/viktväst i mer obekväma positioner och ett jäkla massa antal.
F23B2141
Nöjd med mina nya dojor inför bröllopet
F23B2149
Blir tvungen att lägga en bild på dagens frukost då jag överprestera nå sjukt på det estetiska med all frukt och kokosflingor på toppen. Jag har kört mycket Keso till frukost istället för fil på slutet, vilket jag tycker mätttar mycket bättre. Och när man kan toppa så här blir det riktigt gott.