Träningsstress

Senaste månaden har medvetet varit en ganska intensiv träningsmånad och jag har tryckt på så gott och hårt jag orkat. Mest för att när jag nu drar iväg på resa ska kunna ta det lite lugnare och få känna på lite semester. Jag är nöjd med resultatet och ni kan se en snabb sammanfattning i collaget nedan. Dock är det något som stör mig och gör att jag inte riktigt kan slappna av. När man följer vänner/konkurrenter på dom sociala medierna är det många som inspirerar och pushar och dom verkar köra på riktigt hårt, nästan så man blir lite stressad av det…. Och några som gör mig extra stressad är norrmännen med alla deras träningsupdates och snack om #AttackingVikings (se bilder nedan). Först känner jag att vi svenskar saknar ett lika ”coolt” smeknamn. Och även om jag kört hårt så är jag långt ifrån att ha kört 2-3 pass per dag i 5 veckor. Det händer ju ganska ofta att jag kör 2 pass men inte 3, och dessutom har jag ju några vilodagar inlagda också. Något som säkert också får mig lite stressad är deras förkärlek lättklädda bar-överkroppsbilder, för dom ser minst sagt vältrimmade ut vilket dom även verkar njuta av själva…

Så när jag kör träning framåt och behöver sporra mig kommer jag att ha dessa härliga sixpack i bakhuvudet och om jag inte kommer på ett eget smeknamn får hashtaggen helt enkelt bli #Attackthef***ingVikings istället…
Untitled
En lite sammanfattning vad senaste veckorna bjudit på.
Skärmavbild 2014-07-04 kl. 15.22.28
Svindal och #AttackingVikings barkaka nr1
Skärmavbild 2014-07-04 kl. 15.22.15
Jansrud och #AttackingVikings barkaka nr2
Skärmavbild 2014-07-04 kl. 15.24.41
Kristoffersen och #AttackingVikings barkaka nr3