Bra gym i Encinitas

Letade runt på nätet härom dagen för att hitta ett bra gym att träna på här i Encinitas. Av en ren slump så sprang vi dock in i ett på väg hem från löpturen igår, ett litet crossfitcenter som hade allt man behövde och med sköna ytor både inne och ute. Så idag var vi förbi och körde ett benpass direkt efter morgonsurf/frukosten. Om vi varit kvar här ett tag hade jag utan problem kunnat haft den morgonrutinen närmsta veckorna. Riktigt avslappnad atmosfär och peppade gym att träna på, så besök det om ni är någon gång, Physical Culture 101. Om någon har tips på något bra gym att träna på nere i San Diego pacific beach, så tar jag gärna emot förslag.
DSC02215

DSC02189
Körde lite olika utfall, här med kettelbell/hantlar i handen 18-25kg för lite obalans, som vi körde en cirkel på ca 2min. Som Tex denna, där jag och Jeppe skifta mellan dessa två övningar och körde 30sec på varje i 2 varv.
DSC02195
Lite mage
DSC02199
Mer mage