BH Photo/ Catch

Då jag är aningen fotointresserad så har typ BH Photo var ett av mina få måsten att besöka här i NY. Så idag drog jag dit själv och spendera dryga timmen med att gå runt och spana in allt möjligt i fotoväg. Tappa dock lite köpfokus i all röra det var där inne och kom bara ut med nya Sony RX III. Köpte ju nyligen den tidigare versionen, men då Matilda länge gärna velat ha en kamera så valde jag att köpa en ny till mig själv och låta henne nu ärva min gamla. Bra deal för båda;)

Sedan drog vi en snabb lunch på Catch som vi tyvärr inte hunnit testa till middag, så kul att smaka av lite av maten till lunch. Sushin var grym och Tryffel/parmesan friesen galet goda.
DSC03243

DSC03248

DSC03245
Det går löpande band i taken där alla varor du handlar transporteras ut mot utcheck/betalning och där du då får allt i en påse. Smidigt!
DSC03244

DSC03250

DSC03253

DSC03258

DSC03262