Slut på semester

Efter dryga 24h i Stockholm sitter jag på Arlanda Express igen, flyger vidare ner mot Schweiz för att dra igång med årets säsong igen. Semestern är äntligen slut! Haha, känns alltid lite konstigt att man mitt i värsta sommarhettan och efter härliga sommarmånader ska på snö igen, men är så mycket nytt med allt från material och tränare som gör att det känns riktigt spännande att komma igång igen.

Känner dock viss res-baksmälla efter USA tripen, det var några sjukt härliga veckor och kändes riktigt behövligt för huvud och kropp. Inte så att det var särskilt lugnt, men betydligt mindre dos med träning och mer fokus på roliga saker som surf gjorde att man för några veckor verkligen kopplade bort och slappna av på ett annat sätt.

Imorgon står jag förhoppningsvis på snö igen om vädret tillåter, känns lite sjukt!
DSC03277
Jag och Matilda hade en skön resa tillbaka från New York med SAS. Vi uppgraderade till business med poäng, främst för att jag skulle resa bra och inte bli för sliten inför kommande läger. Jag reser en hel del, men sällan (typ aldrig) business, vilket faktiskt är jäkligt nice. Är inte särkilt svårt att dunka av en 6-10h flight då, nästan lite fusk.
DSC03275
Plus på detta benutrymme och gococo stödstrumpor, som är grymma även för längre flighter utöver träning. Om jag vill komma i pjäxorna imorn är detta nog inget dumt drag.
DSC03265
Förrätt och betydligt trevligare serviering
DSC00001
Hämta och samla ihop prylarna som hamna i Sthlm efter sommarlägret jag var iväg på. Hitta det mesta som nog ska behövas, är alltid sjukt ovant första packningen man slänger ihop efter sommaren.
DSC00002
Hargin nr 2 är redo för lite snö igen.