Börja med inställt

Tror inte jag skrev det igår, men var Saas Fee resan gick igår. Gick dock inte enligt plan med att komma på snö idag. Möttes ganska snabbt av beslutet igår att dom inte skulle öppna upp för skidåkning idag då det kommit en del snö senaste dagarna. Så dom skulle istället förbereda pister inför kommande dagar. Jag har valt att inte titta men ändå nåtts av infon att prognosen dock inte ser särskilt lovande ut framåt, men vi får se.

För mig var det nästan bra med inställt. Kroppen kändes lite sliten efter senaste dagars resande, så var perfekt idag att istället dra igång med ett lätt styrkepass för att aktivera kroppen och komma igång, och sedan köra lite fotbollstennis med gänget under eftermiddagen.

För övrigt kul att vara här och träffa hela gänget igen.
DSC00005
Drogs av några viktiga matcher här under eftermiddagen. Den perfekt fotbollstennisplanen, riktigt tajt och kompakt.
DSC00007

DSC00011