Lägerfys

När vi är iväg på läger så kör vi varje dag någon fys på eftermiddagar. Vissa dagar handlar det bara om 20-30min lätt ursköljning och lite strech medan andra dagar är det betydligt hårdare. Även om det gäller att få ut så mycket av skidåkningen som möjligt så försöker vi denna period nu i början av säsongen även trycka på skapligt hårt med fysen även under läger. Är dock ett vågspel, den höga höjden vi åker skidor på 3500 och där vi bor 1800 sliter skapligt hårt på kroppen. Detta läger har vi i stora drag hunnit med 2 benpass, ett intervallpass, 2 corepass, 1 rölighets/snabbhetspass och en jäkla massa fotbollstennis.

Dagens fys bestod av, 20min strech/uppmjukning, 2 set fotbollstennis som uppvärmning och sedan en cirkel om 5 coreövningar där vi körde 3 varv. Sedan avsluta vi med en Harresbana där vi fick 3 försök att sätta bästa tid. Idag var det jag som lyckades knipa vinsten med liten marginal.
DSC00340

DSC00346

DSC00350

DSC00355

DSC00378

DSC00390
105kg Hans satte en av dom snabbare tiderna och visade att han är smidig som en katt. Men det har han ju även visat förr när han gör dubbel mollbergare från 12:an eller stillastående från 18m.