Paus i Monaco

Efter sista dagen i Saas Fee hoppa jag in i bilen tillsammans med Byggis och brände ner till Monaco där jag är nu. Har varit två lugna dagar hittills för att vila ut efter lägret. Så från snö tillbaka till beachen och tryckande värme, konstigt men lite skönt också.
DSC00458
Hann precis komma fram och dumpa prylarna innan jag fick dra iväg och hämta Matilda på Nice flygplats.
DSC00443
Nya fotbollsarenan i Nice!
DSC00404

DSC00403

DSC00423

DSC00469

DSC00473
Läste klart Born to run imorse. Min kompis Petter har försökt få mig at läsa denna senaste två-tre åren, utan att lyckats sälja in den. När jag såg den på Arlanda på väg ner kände jag att det var dags nu. Helt klart en trevlig och läsvärd bok som får en att bli riktigt sugen på att springa och som jag nu kan rekommendera vidare till er som inte läst.