Minirace cykling

Var ute med Jens på en lite cykeltur under förmiddagen. Blev en ganska jobbig stigning uppför då vi i början blev omkörda av tre Italienska cyklister som vi där efter valde att ta rygg på. Märktes att dom försökte få oss att släppa men vi höll oss ganska lätt i ryggen tills det var någon kilometer kvar och det kom ytterligare en liten tempohöjning. Då slet sig 2 av Italienarna sig loss och lämna sin kompis med oss. Så jag fråga Jens om vi skulle lätta på tempot och låta dom dra ifrån och fick godkänt på det… När vi sedan tar några klunkar vatten och trampar ur märker Jens att jag ändå är lite mer tagen än väntat, vilket får honom att sedan sätta in stöten mot mig för att gå för sista Italienaren. Jag känner mig för seg och orkar inte svara på rycket, Jens passerar sedan även Italienaren och ger då ifrån sig ett glatt ”Ciao”, vilket han sedan får ångra när han stumnar strax innan toppen och åter blir omcyklad och får till svars ”toppen är där upp”… Så två trötta och besegrade svenskar når sedan toppen och mötts av 3 väldigt nöjda cyklister vilket får oss att bara cykla vidare och låtsas att detta endast var en liten del av en längre runda.
IMG_7285
Var väl typ här Jens hade bjussat på vatten och sedan valde att lämna mig;) Jag älskar även att trots att jag haft cykeln här nere i 5år, så har jag fortfarande ingen vattenhållare. Ren slöhet men också viktsparande tänk uppför, vilket man ibland ångrar varma augustidagar som denna. Liten ursäkt är väl att det varit min reservhoj större delen av tiden då jag cyklat Canyoncyklar senaste åren.
IMG_7288
Cykla ut på ett av dom bättre utkiksspotsen, cool backdrop…
IMG_7291

IMG_7300
Sedan lunch på stranden innan poolhäng hemma i huset med Jens, Michaela och Matilda