Syra på Stade Louis II

Har haft roliga träningsdagar på slutet då vi varit ett gäng som kört. Idag var vi åter på stadion och körde med Jens och Michaela. Blev en hel del explosiva övningar så som ruscher med snabba riktningsförändringar och med vikter för att få ökad belastning och sedan lite övningar med bogserlinan som har blivit lite av en ny favorit. Avslutningsövningen 15x15sec x3 löpintervaller med broms av bogserlinan blir löjligt jobbiga och syran sprutar verkligen ur öronen under sista sekunderna.

Nu ska vi ut och äta innan det är dags för utomhusbion som är riktigt nice att gå på här.

Fotocred till Jens och Mickis på dom bilder utan fototag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20sec jobbande med vikten i låg position innan man släpps iväg på ruscher framåt och i sidor så som i nästa bild.
DSC00583

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blir ändå lätt ansträngade
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag gjorde mitt bästa för att pusha på Mickis under passet;)
DSC00590

DSC00597