Den klassiska rundan

Det var riktigt regn och rusk här igår under förmiddagen så blev lite av en fixardag och sedan häng framför datorn, vilket var jäkligt skönt, man känner sig annars tvingad att vara ute i solen och hitta på saker…
När det sedan framåt 15.00 ändå sprack upp och blev världens väder snörade jag på mig löpskorna och stack ut på en runda, mest för att springa ur träningsvärken från senaste dagarnas jobbiga pass. Vet inte ifall det var värmen (runt 30° och någon tryckande baksmälla från ovädret), träningsvärken och trött ben eller allmänt dålig form som gjorde rundan seg, men snabbt gick det inte. Tog den klassiska rundan som ni säkert sätt 1000 bilder på, men den var lika fin även denna gång. Gick lätt bort till vändning vid 4km men sedan på väg hemåt var benen som betong och jag fick motvilligt köra någon strechsession och sedan gå ur benen någon extra kilometer innan jag drog hemåt. Jag hatar att känna mig tung i steget. Idag blir det fan helvila och sedan nystart på fredag men en morgonlöpning för att få tillbaka självförtroendet;)
DSC00613
Lyssna första avsnittet av Filip och Fredriks nystartade Engelska Podcast. Den var ju bra, men ändå sprang jag ju runt och hela tiden jämförde med hur mycket bättre det känts i vanliga fall på svenska. Tror dock att det efter något avsnitt kommer glömmas bort och kännas som vanligt snart igen!
DSC00612

DSC00624

DSC00648

DSC00652

DSC00669