Mini renovering

Som en kompis en gång sa till mig, ”du har väl aldrig haft ett riktigt jobb”… Jag tycker ju för den delen mitt nuvarande jobb är ”riktigt” nog, men om det är så att man inte räknar sport/träning så är inte mitt CV sprängfyllt. Ett jobb som jag dock skulle vilja påstå mig ha haft, det är målare! Sen tidig ålder fick jag alltid hänga på Pappa under somrarna och hjälpa till med renoveringar av fastigheter. Detta gjorde hela syskonskaran under några somrar vilket var himla kul, även om det för mig dom åren mest helst handla om att vara med, få köra 4-5 fikaraster varje dag och fläck ner målarkläderna så gott det gick. Men utöver det har jag ändå samlat ihop tillräckligt med timmar med penseln att jag skulle våga sätta målare på CV:t. Det ända tråkiga med detta är ju att dom flesta kan ju måla…Men jag är jäkel på att skrapa fönster i och för sig…

Igår blev jag tvungen att rycka fram lite målarskills, då jag gjorde en lite minirenovering och målade om delar av lägenheten. Så fick flytta runt på lite möbler och jobba mig framåt genom lägenheten. Tror det blev helt ok och håller nu tummarna för att när ljuset faller in att ett lager ska räcka.
DSC03732-2
Den här frukostplatsen är svår att slå. Skönt ställe att sitta med kaffen och dra iväg tt blogginlägg
DSC03697

DSC03705

DSC03723
Likt i tidig ålder gillar jag tydligen att måla mer på mig själv…
DSC03721
Halvtidsvila och en kall öl som uppladdning.