Semestertrafik

Lämnade Monaco igår runt lunch och styrde upp mot Engelberg för att göra ett kortare stop i byn för att se till att lägenheten står kvar och sedan samla ihop lite skidprylar jag behöver för nästa Saas Fee läger. Om väderprognosen ser bra ut i Saas Fee är planen att dra dit och åka någon dag friåkning innan resten av gänget kommer på onsdag.

Gotthard tunneln i augusti och semestertider är ingen bra kombination, det är en riktigt flaskhals och skapar alltid långa extremt långa köer vid fel tidpunkter, som oftast framåt eftermiddagarna. Även om jag tänkte tanken flera ggr innan vi drog igår, så lyssna jag inte på mig själv utan valde trots det att lämna Monaco vid lunch igår. Sen dum som man är så satt vi sedan 1 timme i kö innan Gotthard och innan detta hade vi lagt bort 45min i Italien pga en trafikolycka. Så resan igår tog lite väl lång tid…
DSC00683

DSC00699

DSC00703

DSC00706

DSC00719

DSC00726

DSC00729

DSC00732
Tycker lite synd om Matilda som har varit sjuk och totalt sänkt senaste 3 dagarna…Feberfrossorna avlöser varandra och jag är nu livrädd (viss överdrift) att det är jag som får ta över staffetpinnen och ligga på liknade sätt kommande dagar. Gäller att inte slappna av och sänka garden i detta läge.