Två tips

Körde en konditionsdag igår med dubbla pass flås. Löpning under förmiddagen i lätt regn och 10-15grader, härlig och syrerik luft. Under kvällen var jag på gymet för en timmes cykling på lite varierade Watt-tal i de lägre regionerna mellan A1-A2 och sedan avslutningsvis med 5 core övningar. Skön dag för kroppen att komma igång på efter en vila och sedan lång resadag dagarna innan.
DSC00777

DSC00784
En av favoriterna just nu, ger både bra strech och rörlighet i höften likt skidåkningen samtidigt som den är ganska tung. Jobbar från stående ner till detta läge och tillbaka.
DSC00787

DSC00789

DSC00740
Pannkakslunch, får skylla på att det var för Matilda som ligger sjuk utan aptit, så ett försök på något som troligen kunde ätas. Fick dock äta dom flesta själv.
DSC00767
Dagens tips nr 1: Skaffa stor skidåkarlår om du vill få en utmaning när du springer… Skämt och sido: Älskar mina nya Nike PRO COMBAT tights som jag köpte i USA. Sköna att ha under vanliga shorts vid löpning eller träning på gymet. Skön kompressionskänsla och grym ventenlation och dom sitter på plats utan att rulla upp sig.
DSC00797

DSC00800
Dagens tips nr 2: Beställde ett par Hyper Ice i veckan efter att ha hittat dom via Instagram. Mest för dom såg riktigt coola ut.
DSC00801
Problemet är att man behöevr krossad is, så fick jobba lite i köket innan. Tanken är dock att köra snö i vinter.
DSC00808
För att kyla och återhämta musklerna.Jag beställde ett par som egentligen är anpassade för knän, men använde dom för låren. Är som en inbyggd ispåse på insidan och sedan kan du spänna åt dom och tömma luften ur påsen så dom ska sitta tight och bra. Om man vill snåla kan man ju typ ta en ispåse och linda runt låren istället och få liknande effekt.
DSC00813
Ändå ganska skönt va…
DSC00817
Om man har problem/smärta i knäna så tror jag dock det är ett smidigt och bra sätt att spänna på dessa för snabb återhämtning/kylning. likt detta.