Update med fler bilder

Här kommer några fler bilder från första dagarna. Som jag skrev har vi verkligen haft ett grymt läger så här långt. Känns ganska skönt att starta så efter förra lägret som var lite mindre bra. Jag började ju detta läger med att vara här två dagar innan ankomst själv, för att åka två dagar på GS skidorna. Kände att jag var tvungen att känna på dubbeldeckarna lite då jag inte gjort det ännu. Var en skön känsla även på dom laggen och jag fick två fina friåkningsdagar innan resten av gänget mötte upp. Eftersom jag hade dessa två dagar redan innan så blev det ganska många dagar på rad innan jag fick ta vilodag. 6 dagar är lite på gränsen när man åker på denna höjd, men tycker ändå det har rullat på ok och kroppen ändå svarat bra. Även om det är jäkligt skönt att ligga nere idag och vila upp sig idag.

Något som slog mig de två första dagarna när jag var själv, förutom en coach ena dagen, är: hur tråkigt det är att just vara själv iväg utan teamet. Tänkt om man alltid skulle resa runt så som vissa åkare/nationer gör, då dom antingen kör egna upplägg eller helt enkelt inte är fler åkare på världscupnivå. Visst har man ofta en tränarstab runt omkring sig även då, men jäklar vad man skulle sakna alla lagkamrater, resandet skulle bli så mycket tråkigare. Det är ju hela laget och alla grabbar runt omkring som gör det så jäkla roligt att vara iväg stora delar av året. Som just nu i Saas Fee är vi runt 10 grabbar/åkare som är på lägret, utöver 5-6 tränare/fysio och även 5 servicemän. Så även om det är en individuell sport vi håller på med så är vi ju ändå ett lag som reser runt tillsammans och det uppskattar jag mycket.
DSC01125
Fysen härom dagen. En kortare hinderbana med diverse olika hinder över, under, genom och runt. Något vi kör och ska försöka köra mer kontinuerligt under hösten. Rolig träning!
DSC01131

DSC01137

DSC01164
Matts visar prov på bra spänst
DSC01168

DSC01212

DSC01222
Ändå skapligt slut i kroppen på väg ner igår efter ha slutfört 6:e dagen på rad med hårt underlag.
DSC01244
Ett försök till lite arty känsla
DSC01259
Har dragits med ett ganska oskönt sår på benen sedan några dagar tillbaka, har verkligen känns skönt under skidstrumporna. Blev till efter en kortare innebandymatch härom dagen, då jag kände att det helt klart var värt att glidtackla på hardcourt planen. Hade i och för sig varit värt om vi lyckats hålla den ledning vi spela till oss i slutskedet av matchen och fått vinna, istället för att bli matchhjälte lyckades jag dock i slutsekunderna tappa boll och ge bort kvitteringen och vilket sedan blev ledde till en torsk i förlängnigen… Så blev inte så värt det.
DSC01262

DSC01267
Styrka innan vilodagen.