Core och reflektioner

Mötte upp med Myhrer under förmiddagen och körde ett corepass på stadion. Var riktigt sliten från benpasset dagen innan så krävdes en lång uppvärmning innan jag var på g igen. Dagens pass bestod utav 7 st coreövningar med hyfsad variation mellan balans och råstyrka på övningarna, bra pass!
DSC01655
Var det fest här igår eller!? Känner mig så slö att jag inte var och kolla matchen igår, men valde att ligga hemma istället. Är ju ändå rätt hyfsad kvalite på fotbollen man bjuds på här… Vägde upp detta med att streama DIF-Malmö idag istället. Lite sämre fotboll men desto roligare!
DSC01657
Här följer 3 övningar från passet!
DSC01659

DSC01661

DSC01662

DSC01668
Stanna till vid hamnen och fota lite. Hitta en elskåp att leka med lite reflektioner med i bilderna.
DSC01670

DSC01672

DSC01677

DSC01688
Alltså detta elskåp jag syfta på, dåligt putsad framsida.
DSC01690

DSC01692
Hämta hem Sushi idag också och måste säga att Planet Sushi leverera riktigt bra. Kanske ända saken jag gillar med dom tillfällen då jag och Matilda inte tillsammans, är att jag kan äta enformigt(men bra självklart). Matilda vill gärna variera sig mkt mer medan om jag hittar någon favorit kan köra på det ett bra tag innan jag ledsnar. Typ detta skulle jag kunna äta till middag hela veckan… Steppa även upp det till idag och klev på 22bitar vilket gick ner utan några som helst problem.
DSC01693
Spicy Mayo!