Helitransfer

Landa i Stockholm sent igår efter en bra resa upp. Idag var det lite reunion med Andreas som gällde, hade ett pass inbokat vid 09.00 imorse. Kul att köra igen och även ett intressant pass med lite nya rörelser. Passet var inriktat på benen, men med lite lättare vikter och mer fart/explosivt. Sedan körde vi övningarna i alla dess olika riktningar för att inte bara bygga styrkan och rörelsen upp och ner. Se lite bilder från passet nere.

Annars så valde jag en skön flygtransfer från Monaco igår då jag testa den beryktade helitransfer för första gången. Låter betydligt lyxigare än vad det är då det enbart kostar 115 Euro och typ är liknade pris som en Taxi till Nice flygplats kostar. I och för sig kostar flygbussen jag alltid tar bara runt 20Euro vilket är lite billigare… Men kände att det var läge att testa och visst var det sjukt smidigt, gratis upphämtning hemma i priset direkt till helin som på typ 10min och tar dig till flygplatsen där sedan en bil väntar kör bort till till Terminalen. Tror typ jag klocka 30min från dörr till incheck. En liten anledning att jag även flög var att jag hoppades kunna skjuta lite sköna bilder från luften i kvällssolen, helst över Monaco, men tyvärr hände inte det då helin först lämna Monaco med mig på fel sida för att kunna ta bra bilder och sedan hade den typ en av dom mest repiga rutor som inte gjorde sig särskilt bra i det kraftiga motljuset.
DSC01716

DSC01722

Skärmavbild 2014-09-01 kl. 18.44.50.jpeg_

DSC01729

DSC01731

DSC01740
Dagens tema var att blanda diverse hopp med utfall som jag skrev tidigare gick åt all möjliga olika håll runt din egen axel.
DSC01744

DSC01746

DSC01748

DSC01756

DSC01762
Lätta vikter men som vanligt ser jag ut som jag lyfter 300kg, alltid rätt fighting face.
DSC01765
Och som ni ser blev jag inte ett dugg svettig av dagens övningar.