Träningsredskap

Hålla kroppen mjuk och rörlig är ju a och o när man tränar mycket, jag försöker därför förse mig med alla möjliga prylar som kan hjälpa för återhämtning, egen-massage och maximera övningar. Här nedan är en lite mix av vad jag ofta reser omkring med, med två nya favoriter i dom svarta banden som jag kanske kan visa hur jag använder framåt.

Har annars varit två lugna och fina dagar i Stockholm. Lite träning i form av lätta löpintervaller ute, hårda löpintervaller på löpband, ett till pass med Andreas och sedan mest lite kaffehäng på stan.
DSC01769

DSC01771

DSC01773
Dessa två gummiband är dom senaste tillskotten i stallet. Fick dom av Andreas igår då vi använt dom när vi kört och jag nu kan använda själv. Andreas använde dom bland annat när han mirakel återhämta min ”fotbolls-korpensträckning” i baksida lår i somras.
DSC03954
I Monaco är ju närheten till en fin Italiensk Espresso inte långt bort. Man får leta lite mer i Stockholm efter en genuint bra, jag gillar dock Primafila Espressobar vid Tegnerlunden.
DSC03955
Inget sponsrat bakom det kaffetipset, det ända som är sponsrat på denna bild är i så fall dom nya POC solglasögonen. POC har nämligen släppt ett gäng nya sköna brillor ni borde spana in på hemsidan.
Skärmavbild 2014-08-27 kl. 17.41.35
En prinscreen från förra lägret jag hitta. Detta är en vinkel och syn jag skulle vilja se i alla svängar.
Skärmavbild 2014-08-27 kl. 17.43.09
Denna är också bra, då man ser att det är ett bra tryck framåt i höftpartiet.