Tillbaka i Schweiz

Kort inlägg då jag laddar inför Em-kvalet, ska följa den på ORF så hoppas på en stark svensk insats så man orkar med Österikisk Tv och för att man också framöver fortsatt ska kunna gå rakryggad här i alpländerna. Men vi får väl se.

Är framme i Saas Fee igen och imorn är det upp på snö igen. Jag drar igång lägret med någon dag parallel, vilket ska bli kul.

Som jag nämnde igår så gick Matilda och gänget bakom EYP live med deras nya sida idag. Ni måste in och titta närmare på den och för er som är sugen att söka jobb i bergen till vintern eller på obestämd tid framåt, gör det via EYP. Som Matilda beskriver det ”Tanken med sidan är att erbjuda en plattform där talangfulla människor kan möta attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen i alperna och de skandinaviska fjällen.”…

Jag är nöjd med att få bidra till nya bakgrundsbilden, som vi fota i Sthlm på Broken i veckan. Se längre ner i inlägget.
DSC01835

DSC01855

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 19.58.39
Skärmdump från förstasidan på EYP.. Snygg bild eller kanske bara snygga modeller…