Slalom och Styrka

Dagarna och förhållandena blir bara bättre för varje dag som går, men nu efter 3 bra dagar checkar vi redan in för vila imorgon. Ska försöka hålla nere lite mer på antalet dagar i sträck detta läger och hålla uppe kvaliten istället. Planen och det optimala är om vi kan köra 3-vila-3-vila-2, men får se vad som händer. Förra lägret var ju lite annorlunda upplägg då jag dunka av 6 dagar innan vi vila. Det sliter ganska bra och det är då svårt att återhämta sig tillräckligt för sluttampen på lägret.

Körde på ett benpass som fys under eftermiddagen. Måste säga att många av grabbarna börjar imponera där nu då dom ser riktigt starka ut och lyfter en hel del vikt. Jag har valt en lite annorlunda väg under sommaren och inte kört lika mycket tunga vikter med stång och olympiska lyft. Nu när vi är på lägren väljer jag dock att köra de mesta med stången för det framför allt är det smidigt sättet då det oftast är de ända redskapen vi har att tillgå på hotellen. Detta gör att jag lyfter långt ifrån samma vikter i en övning som benböj jämfört med vissa av grabbarna nu. Jag försöker dock vara smart och hålla det på min nivå, är lätt att bli stressad och lägga på mer vikt för att inte visa sig svag. Har dock varit med för länge nu för att gå på den niten;)

Ska också tillägga att även om det lyfts mycket tunga vikter så görs det med en jäkla teknik. Alla är på varandra på ett bra sätt och rättar och anmärker på teknik. Det är enbart strikta lyft som godtas.
DSC01938
Dagens väder, så där löjligt ljust och överexponerat;)
DSC01950
Här i branten ska vi köra direkt efter vilodagen. Ser ju dock inte så brant ut på bild här, men jag lovar att det är.
DSC01953
Calle nere i djupet och med lite vikt på axlarna.
DSC01994
Bäcken i en överstöt
DSC01995
Skön set up och häng kring träningen.
DSC02026
Myhrer
DSC02032
Ännu bättre häng
DSC02041
Matts i ett marklyft