Brantkörning

Senaste två dagarna har varit riktigt utmanande. Vi har kört i branten bredvid övre släpliften, det är inte allt för ofta den backen är uppistad och det ges möjlighet att köra just där, men sedan några dagar tillbaka har den varit öppen. Syns kanske inte på bilder, men det är riktigt brant och vi har faktiskt inte så många race som kan jämföras med denna lutning. Typ bara sista delen Adelboden, över kanten i mittendelen i Wengen och kanske någon del i övre delen i Val d’isere. Utmaningen är inte bara att det varit brant utan som det ofta kan vara på glaciärer och framför allt här i branten då den lämnats opistad någon dag, super aggressiv snö. Så man har ordagrant skakat sig ner i två dagar. Självförtroendet har väl inte riktigt stärkts, även om det nu dag två gick något bättre, men jag tror det är riktigt nyttig träning. Det mesta kommer kännas ganska lätt nu… Förhoppningsvis

Lite bilder från senaste två dagarna.
DSC02143
Vakna upp och byta om till detta, då är det inte särskilt jobbigt.
DSC02069

DSC02073

DSC02083
Då det varit superaggresivt och allt kanske inte stämt till 100%, så har vi jobbat en del med serviceman Primoz och Atomic-teamet som är här. Här lite pjäxvinklar som fått ändrats
DSC02085
Fikapaus
DSC02090
Rainer och Headservice Tomas diskuterar Headåkarnas prestation
DSC02101
Ett glatt tränargäng, Mange, Rainer och Sjödin
DSC02107
På väg ner efter dag ett
DSC02152

DSC02155
Lite fix med plattor och annat idag. Alltid skönt med två pers som sliter för dig medan du själv dricker vatten, rena F1 pitstop!
DSC02158
André med service Tomas
DSC02165
Och bara lite allmänt häng
DSC02175
Primoz åter nere på knä och får slita. Han har fått jobba på hårt senaste dagarna. Vad skulle man göra utan dessa grabbar.