Ruscher och vändningar med viktväst

Idag är det åter vilodag efter 3 perfekta dagar med åkning. Att använda perfekt är faktiskt inte riktigt någon överdrift, för det är inte ofta det blir särskilt mycket bättre förhållanden här. Det ända man skulle önska är kanske en på påfyllnad med snö för att få lite mer vinterkänsla, men då är även risken att det kommer vara mjukt ett antal dagar framåt så det är nog ändå inget att föredra.

Vilket fall, I går gick vi tillbaka till en av dom mer lättare lutningarna och lät brantåkningen vila någon dag. Efter två tuffa pass i branten så var det behövligt och väldigt skönt med lättare träning igen, fick direkt tillbaka både känslan och självförtroendet.

Ryktades om dåligt väder idag, så trodde jag tajmat vilodagen perfekt men när man vakna upp stämde det inte riktigt. Dock skönt att kunna sitta på balkongen framåt och njuta av lite sol.
DSC02297

DSC02270

DSC02061

DSC02191
Tryckte på ett pass för benen innan vilan. Ett pass med lite explosiva vändningar och ruscher mer viktväst och viktskivor. När jag vakna upp imorse kändes som jag fått aktivera, lår, rumpan och core ganska skapligt. Bra träningsvärk med andra ord.
DSC02197

DSC02204

DSC02222