Återhämtning och Cali Dreams

Efter lägret var avslutat i Saas Fee flög jag upp mot Stockholm där vi efter helgen ska ha 3 dagar med aktiviteter och fotografering med skidförbundet. Vi kommer framför allt få årets nya kläder och sedan fota dessa. Men innan det drar igång på måndag har jag några lugnare dagar där jag återhämtar mig från lägret.
DSC02508
Har hängt lite med Hans i dagarna som också är här över helgen. Här en trevlig frukost för två…Hans: ”Fan, måste du blogga om vår jävla frulle”
DSC02510-1024x682
Och fortsatt trevligt höstväder i Stockholm… (Efter viss kommentar på inlägget blev jag tvungen att redigera denna bild med ett kryss över texten, inga sympatier för Solna här)
DSC02513
Hämta upp BMW:n som gjorts sig redo för vintern ute hos Ellte bil. Nu har jag ingen bortförklaring att inte hoppa in och köra ner den till alperna igen. Så kommande vecka står nog en tur till Monaco och 240mil på schemat, sjukt osugen dock.

När jag skulle ladda upp dessa bilder så snubbla jag in från sommarens Calibilder och drömde mig bort och kände mig tvungen att dela några igen. Även om det nog är vintern som drar mest just för stunden, så ser det ju inte helt fel ut. Se nedan.
DSC02848
En favorit av alla surfbilar!
DSC02472
Kvällssession utanför huset
DSC02559
Med lite fins kvällsvågor där man fick sig några fina åk.
DSC02583
Skönt häng vid huset
DSC02623
Och som dom flesta kvällar BBQ
DSC02885
Och sköna middagar
DSC02629
Man blir ganska sugen när man ser denna iskalla Bud framför solnedgången