Benpass och fotodag

Hade sista fotodagen idag, men hann med en träning med Andreas under tidig morgon. Vi körde på ett roligt pass (tyckte jag kanske inte riktigt då) och jag lämnade passet med lite ny inspiration på benövningar vi körde. Som vanligt med hantlar viktväst men med bra rörelse och rotationer. Det mesta var i färre antal och mer explosivt, men mitt under passet körde vi en cirkel som jag höll på att dö av syrebrist på. Enkelt, diverse olika rörelser med repen ni ser nedan men samtidigt hoppa i sidled fram och tillbaka, full gas, och sedan efter det kast en boll från ovan huvud ner i marken med full kraft (alltså allt vad du har och även ta i med benen) 10st och sedan 3 varv på detta. Trodde typ vi skulle köra ett varv så efter första 10 kasten var jag redan helt tömd.
bild (9)
Här en enkel övning där jag med viktväst och lätt vikt jobba ner i detta läge och sedan fullt tryck upp till sträckt arm men i en rörlse snett över huvudet så långt åt sidan jag når. I ytterlägen krävs det inte mycket vikt för rumpa, höft, core ska få jobba bra för att hålla emot och rädda upp. Om ni inte förstår är det inte så konstigt, då jag själv känner att jag inte beskrev så bra…
bild (8)
Sidohoppen med repen jag skrev om, inte så jobbig förutom att pulsen höjdes upp extremt pga av att hela kroppen jobbar.
bild (10)

bild (11)
Den där känslan när man inte vet vart man ska ta vägen, man borde sträcka på sig för att få in syre men man vill bara lägga sig ned men fastnar halvvägs sittande…Tips är dock att ta av viktvästen som trycker bra över bröstkorgen.