10x20sec intervaller

Matilda är tillbaka från Island där hon varit senaste veckan och fotat med Peak Performance, om ni vill se sjukt fina löp och landskapsbilder spana in hennes blog. Vilket fall, så idag körde vi på lite träning tillsammans. Blev 10sec intervaller på löpband, med 20 sec vila och där efter 15st, sedan vila 4min innan man kör på ett set till med 15st. Gäller att trycka på hårt från början så pulsen går upp dit du vill på, så det inte tar 5-6st. Även om dom är korta så håller sig pulsen pga av den korta vila så hjärtat får jobba bra utan att benen blir allt för tunga. Sen är det skönt att få sprinta på lite. För att inte springa behöva springa på full speed, så körde jag 10° lutning och sen sedan 19km/h och låg på runt 155 i puls vilket är i lägre regionen A3 för mig.
DSC02739
Som vanligt när jag kör kondition inomhus, helt genomblöt.
DSC02737
Har en ny Polarklocka, se längre ned.
DSC02746
Avsluta passet med 4 magövningar. Här en där jag kör ner i armhävning och sedan i en och samma rörelse explosivt trycker på upp och drar in benen, så inte först sträcker armar och sedan in med benen, utan i en rörelse och samma på vägen ner. Se nästa bild!
DSC02748

DSC02750-2
Testa fällkniven med 12kg Kettelbell, men med att enbart ha den i ena handen för mer snedbelastning och ökad balansmoment. Blev rätt svårt en tog bra.
DSC02751

DSC02759
Nya klockan, en Polar V800 som hittills verkar nice. Måste dock lära mig den mer för att kunna utvärdera.