Ben trysch

Har varit full speed idag och ligger nu utslagen på sängen, kanske kan visa närmsta dagarna vad som gjort tempot så högt, men så länge får ni vänta. Hann i alla fall med ett bra pass på gymet under förmiddagen tillsammans med Matilda. Körde ett benpass som också tar jäkligt mycket på bål. Var även fokus på att skicka på och ta i fullt ut i övningarna för att få skönt trysch i låringarna.
DSC03056-2
Som ni är vana att se nu inga spektakulära vikter och viktvästen på. Här en utgångsposition och där ena foten enbart jobbar som stöd, sedan gäller det att skicka på fullt med högerbenet och våga sträcka ut mot ytterläget. Tar bra i benen och att väl bromsa rörelsen där ute blir tungt för bålen och rygg… Känns typ som jag skrev detta förra veckan också, men i sånt fall får ni en upprepning och sedan fler bilder.
DSC03058
På väg uppåt, bara lite ansträngd
DSC03061
Här börjar jag bli mer ansträngd
DSC03065
Och här ganska mycket ansträngd
DSC03069
Eller snarare här i rep 10 är jag ansträngd på riktigt…
DSC03073
Ingen kommentar
DSC03096
En annan övning som stod på schemat
DSC03100
Fullt drag uppåt!
DSC03103