Ny lägenhet!!!

Anledningen att jag har haft ganska fullt upp här nere i dagarna är att jag och Matilda genomfört en flytt. Jag har bytt lägenhet! Jag har varit lite arg senaste tiden då jag inte fick stanna i min gamla lgh, ägaren skulle tydligen börja nyttja den igen, men nu i slutändan har allt löst sig kanon och jag är superglad att det blev som det blev. Jag har nu flyttat till andra delen av Monaco och har nu bara ett stenkast till träningen på Stadion. Området där borta är även lugnare och jäkligt mysigt. Huset är beläget bara 30m från vattnet vid den mindre hamnen, så när jag gick runt igår och utforska insåg jag hur sjukt läget ändå är. Om jag bara hade en båt så skulle jag nästan kunna hoppa ut i den (viss överdrift, och fan nu måste jag nog börja kolla på båt också…)

Matilda flög igår upp till Stockholm för att närvara på en Peak fotografering under dagen men vi mötts åter i Österrike på fredag då hon flyger tillbaka. Nu ska jag bort till gymet innan jag sedan ska fixa lite grejer i nya lyan, sen hoppar jag in i bilen och rullar upp mot Österrike.
DSC03156
Huset är det i vänstra hörnet. Att skaffa en segelskuta kanske är lite att ta i…
DSC03167
Finns ju en ledig plats i vänstra hörnet som det ser ut som, så en liknade rib som ligger där vore kanon ju… Drömmer bara lite nu;)
DSC03204
Är en studio på 30kvm med en liten terrass. Jag måste dock fixa lite mer innan den är ”klar” lgh, men här har ni en lite överblick. Passade på att slänga en del prylar i flytten, finns inte mycket som får mig att må så bra som att rensa prylar. Är en frihetskänsla som infinner sig. Och sedan kände jag att när lgh är så fräsch och ny, så måste jag ju uppgradera lite. Typ den 5 år gamla Tv:n ska vara jäkligt glad att hen överlevde, men lever nog på lånad tid.
DSC03216
Sjukt skönt med ett riktigt jäkla kök!
DSC03223

DSC03228
Och det som jag är mest nöjd med, är AC, vilket jag inte haft tidigare och faktiskt inte är allt för vanligt som man kan tro här nere. Som den extremt varmblodiga person jag är, så skulle ni ha sett nöjdheten i blicken när jag insåg detta.
DSC03229
Visst kommer jag sakna lite av den magiska utsikt jag haft över staden, men jag sk anog överleva ta morgonkaffen här också. Lite lugnare med torget utanför.
DSC03181
Och mysigt med hamnen så nära.
DSC03235-2
Gillar även det väl bevarade trapphuset, fina trädetaljer på väggar och även fint golv.