Fullt drag

Under första två dagarna har åkningen varit lie mellow, snön har inte varit lite mjuk och inte gett bästa svaret tillbaka, vilket även fått mig att ta det lite lugnare i åkningen. Ibland är det skönt att göra det också, växla ner lite i tempo och köra mer på känsla. Detta kan dock vara lite förrädiskt för mig då mycket i min åkning bygger på just kraft och insats. Om jag inte tar i fullt, hamnar jag inte i rätt lägen och åkningen blir framför allt jäkligt långsam.

Idag hade det frusit på bättre där uppe och det bjöds på prima förhållanden, vilket fick mig att känna att det åter var läge att kliva på och slå i en växel till. Så stundtals tyckte jag åkningen stämde riktigt bra och även farten fanns där.

SVT är här i två dagar och filmar oss, idag körde vi förutom film i backen även två längre intervjuer, lite kopplat kring detta ämne om bloggen och lite annat kul. Så om ni håller utkik i dagarna eller mer troligt framåt söndag så kanske det sänds nåt kul.

Nu är det dags att få upp en stream med fotbollen!
DSC03502

DSC03524

DSC03528-2

DSC03510

DSC03544

DSC03537