Nya puderlagg

Hänger som sagt ut i Sölden för tillfället. Igår var det bra träning, kompakt och rätt hårt. Idag var det sämre, hade kommit in lite snö och varje åk vi ploga så hade det tendens att hela tiden blåsa tillbaka in, vilket var lätt irriterande.

Man skulle kunna säga att jag är här och kör lite extra träning, egentligen är det bara GS gänget som är här och förbereder inför söndag. Mitt mål var att komma hit och förhoppningsvis få ut lite träning i ”kylskåpet” som alltid brukar vara bra preppat med vatten inför racet. I år är det dock för lite snö så har inte varit möjligt att köra där än så länge. Och med en stor väderfront på väg in så bestämde jag idag att klippa denna vistelse med någon dag och boka ett flyg redan imorgon upp mot Stockholm. Där jag istället kommer avvakta inför vi kan dra igång med läger uppe i Gällivare/Kåbdalis.

Jag fick en leverans av Atomic igår med ett par nya puderlagg, Automatic 117. Så kanske egentligen borde stannat och passat på att testat dom nu när det är på väg in massa snö. Dom ser riktigt fina ut!
DSC04180

DSC04181

F23B4361

F23B4359

F23B4356

F23B4355