Världscup till Hammarbybacken

Idag blev det officiellt att säsongen 2016, alltså nästa säsong kommer det arrangeras parallelslalom världscup i Hammarbybacken. Riktigt roliga nyheter att jag kommer få chansen att köra världscup på hemmaplan. Det trodde jag faktiskt inte skulle hända.

Har annars haft pressdag hos Vattenfalla kontor idag ute i Solna. Fullt upp med frågor inför premiären i Levi och sedan tog denna nyhet ovan stor plats. Hitta en åkbild från VM silvret i Schladming, några gamla skidbilder från Hammarbybacken och även någon träningsbild från i sommras.
Untitled-21

IMG_0202-2
Väldigt unikt med så cental backe, kan inte finnas många liknade ute i Europa där man skulle kunna tävla mitt inne i stan.
IMG_0203-920x610

IMG_0236-920x690

32914
Ska bli skönt att få åka nedför här igen, inte bara springa uppför som i somras.