Ny kamera!

Var förbi Scandinavian Photo idag och inhandla en ny kamera idag. Pansaonic GM1, en kamera jag titta länge på och som jag nu slog till på. Egentligen har jag väntat på den nya GM5 som släpps nu men i och med att den kommer så har GM1 blivit betydligt billigare och skillnaden är inte tillräckligt stor mellan dom två modellerna. Köpte kameran i kit med ett 15/1,7 DG Summilux ASPH objektiv och sedan hitta jag ett sjukt nice Voigtländer 25/0,95 Nokton begagnat i butik som jag också fick med mig hem. Riktigt stokad på dessa prylar! Ni kan vänta er en hel del bra bilder framåt;)
F23B4408
GM1 är löjligt liten, ser nästan lite för liten ut i handen men jag vet att det betyder att man får ner den i fickan och därför orkar ha med den jämt.
F23B4416
Voigtländer gluggen är ganska stor jämfört med kameran och även tungt, men den känns riktigt gedigen och fin. 0,95 i bländare, det är sjukt!
P1000027
Inte helt skarp en kolla nästa bild
P1000030
Detta är vad jag kallar kort skärpedjup